Friday, December 21, 2012

~~Blog Popular 2012 Pilihan Blogger Baru~~


سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


okies kali ni fa nak join segmen yang dianjurkan oleh blogger pemess giteww.. hopefully segmen yang dianjurkan oleh en. hasrul ni dapat menambahkan kawan-kawan blogger fa lagi..ngeh,ngeh..

sebab apa fa nak join sangatkan segmen ni ???

1. sebab fa nak tambahkan ramai kenalan dalam blogger fa ni.. tak kira tua,muda, cina atau india.. 
2. sebab fa nak lebih aktif dan serius dalam dunia blogger ni.. bila da ramai kenalan surela fa boleh minta tunjuk ajar pasal dunia blogger ni kan,kan,kan??


3 blog yang menjadi pilihan hati fa dan fa asa memang sesuaila jadi blogger pemes tuk tahun ni...jeng,jeng,jeng..

1. blog yang bagi fa memangla pemess gitew.. kalau fa tak cakap pun memang korang semua da tahuu kan.. followerss pun dah cecah ++++++++.. baaa chakk.....ni la blog yang fa asa layak tuk jadi blog pemes 2012. :)





2. kali ni plak fa pilih blog yang penuh dengan informasi..tak kirala berita yang very the latest pun boleh kita dapat dekat blog dia ni.. semudah 1,2,3 ja kalau nak dapat informasi terutamanya pasal kisah retiss..cuma perlu klik pada link ni http://lulu-pages.blogspot.com msti korang akan jupa informasi-informasi yang terbaru.. tak cayaaa ke.. cuba korang usha-usha blog lulu caldina..



3. belog yang last skali surela tuan tanah kepada blog yang anjurkan segmen ni.. tak lain tak bukan blog http://www.hasrulhassan.com.. walaupun sebelum ni fa jarang-jarang update belog buruk fa neh tapi fa selalu mai usha belog hh.. mgkin sebab banyak juga informasi dekat belog hh kot buatkan fa tertarik nak lawat belog tu..


~fafa~

2 comments:

hasrul hassan said...

As-salam. Terima kasih kerana kesudian ambil bahagian dalam segmen HH. InsyaAllah, nanti HH bantu untuk boost trafik blog ini. :) tgk2lah trafik statistik blog nanti ye ..mana tau tetiba meletup!

www.hasrulhassan.com

effa said...

heheh.. insyaAallah andai siberi kesempatan.. sila beri tunjuk ajar kepada budak baru blaja macam fa ye :)